3 Şubat 2007 Cumartesi

FRANSADA BİR ARI MALZEMESİ SATIŞ DÜKKANI

Fransada ki satışbürosunda yabancı sitelerde gördüğümüz fakat Türkiye de bulamadığımız bir çok alet ve edevatı görme imkanına sahip olduk. Yanımızdaki dükkan sahibi ile irtibat kurmamızda bize yardımcı olan Mustafa Çelik'e çok teşekkürler.




Avrupada hava son derece serin olmasına karşın insanlar güneşte eriyerek mum elde edilmesi konusnda yardımcı olan aletleride kullanıyorlar.

Malzeme standtlarında arıcıların kullanmalarına yönelik her türlü ekipman hem kaliteli hemde her an elde edebilecekleri şekilde hazır bulunmakta.


Arıcıların malzeme temininde kullanabilecekleri her unsur hazır. Arıcılar marangoza, kimyasal madde satıcılarına, eczanelere vs yerlere gitmesine ve farklı farklı yerlerden malzemeleri ve ihtiyaçlarını temin yoluna gitmiyorlar. Ellerinin altında sürekli her türlü ürünü alabilecekleri yerleri hazır lduğunu biliyiorlar. Öyleki şerbet bile yapmıyor Avrupalı bu satış noktalarından glikozu kilo kilo alabiliyorlar.

4 yorum:

Ali Türk dedi ki...

hocam yurt dışında iken sordunuzmu,balmumuna katkı katıyorlar mı?selamlar.

Adsız dedi ki...

slm hocam ya bu meme ısı ıle basımız dertte arıların ogulu en aza ındırmesı ıcın bır formul varmı saygılar tessekkurler...

Adsız dedi ki...

slm hocam ogulu en aza indirmek icin bir yontem varmı... tessekkurler

daniii dedi ki...

slm hocam ogul olayını en aza ındırmek ıcın bır yontem varmı.... tskler