6 Şubat 2007 Salı

İSTANBUL BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ KURULDU

Arı sevdalısı arkadaşlarımın beni desteklemeleri hayatıma ayrı bir anlam kattı. Tüm arı severlere yardımda bulunmak benim için büyük bir zevk. Aşağıdaki linklerden bana sevgi ve başarılarını dile getirip, temennilerde bulunan ayrıca çeşitli sitelerden haberleri okuyarak bana ulaşan, beni telefon ile arayıp kutlama nezaketinde bulunan hiç tanımadığım halde iyi temennilerini ve dualarını eksik etmeyen arı sevdalılarının tümüne teşekkür ediyorum. Bal yemekten ziyade, bal üretmeyi öğretebiliyor isem ne mutlu bana . Tüm arı sevdalılarına selam ve saygılarımı sunuyorum.

http://bengittim.blogspot.com/

http://www.beyazkovan.com/

http://trakyalisenol.blogspot.com/

http://eminadali.blogspot.com/

http://www.ariciliksektoru.com/aris/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=2









Ankara, Ankara seni görmek ister her düşen dara, diye söylenen dizeler aklıma geldi sabah sabah ve çaylarımızı yudumlarken, kahvaltımızı yaparken Ankaranın soğuk bir şubat günü, camdan bakarken, bahçedeki ekmek parçalarına hucum eden serçe kuşlarındaki özgürlüğü hissettiğimde bu günün arıcılar için çok önemli bir gün olacağı hissi içimde uyandı.

Yanımda Kadir Gürkan ve Aslan Barut vardı. Sohbetimiz Türkiyede ki arıcılığın sorunları üzerine yoğunlaştı. Çözümler basit ve uygulamalar gerekli idi. Sadece samimiyete ve özveriye ihtiyaç vardı. Biz bugün Türkiyede ki arıcılar için önemli bir adım atıyor ve özelliklede İstanbullu bal üretici ve tüketicilerine müjdeli haberler vermek üzere İstanbul bal üreticileri birliğinin kuruluşunun belgelerini almak için Teşkilatlandırma ve Destekleme Genel Müdürlüğüne gelmiş bulunuyoruz.

Belgelerimizi aldık. Ankarada ki Teşkilatlandırma ve Destekleme Genel Müdürlüğünden ayrılırken, sıcak ve sempatik çalışanların ayrıca amirlerin bize vermiş oldukları güvenle İstanbula dönüş yolundayız.

1 yorum:

ADALI dedi ki...

Tebrikler başkanım.
Hayırlı olsun.