25 Şubat 2007 Pazar

TEKRAR MERHABA

Sevgili arıcı arkadaşlar. Blog tarzı sitemizin yeni bir versiyonu ile artık karşınızdayız. Bu yeni şekle giriş için bazı değişiklikler söz konusu olmak zorunda idi. Bendeniz bu teknoloji ile çok sıcak ilişkiler içinde olamadığımdan dolayı bazı problemeler ortaya çıktı ve sizlerden bir müddet ayrı kalmak zorunda kaldım. Sizleri çok özledim. Sizlere bilgi verip verdiğimiz bilgilerin faydasını gördüğünüzü bizlere geri dönerek aktarmanız çalışmalarımızın verimli olduğunun göstergesi.
Memleketimizin her bir köşesinde bizler gibi çalşma gayretinde olan kişiler mevcut. Belki bizden çok daha fazlasını bilen ve yapmak için fırsat bekleyen nice insanlar var. Artık İstanbul Bal Üreticileri Birliğinin çalışmları kapsamında ortaya koyacağımız projeler ile çalışmalarımızın boyutlarını çok daha geniş şekillerde yapabilme fırsatı yakalayacağız.
Bizler ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sergilemek için sabırsızlanıyoruz. Resmi yollar ile arıcılarımıza faydalı olma noktasında her türlü girişimde bulunup çalışmalara başlamak için sizlerde bizlere katılabilrsiniz. Arıcı arkadaşların bilgilerini önerilerini paylaşabilecekleri ve onların düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri çalışmlaarada beraber olabilme dileği ile.

Hiç yorum yok: