15 Ekim 2007 Pazartesi

DEVRİM OSKAY 15.10.2007 DA İSTANBULA GELDİ


Devrim Oskay internet aleminden hepimizin yakından tanıdığı arıcılarımızın dertlerini çözmede en büyük yardımcısı, akıl babası ve bir o kadarda arkadaş canlısı bir akademisyen.

Devrim Oskay, Yalçın Sezer ve Ruşen Mutlu birlikte arıcılıkla ilgili derin sohbetler yaptılar. Gündüz İstanbulu gezdikleri yerleri ve Pier Lotiden haliçin manzarasını, İstanbuldaki arıcılığı ve şehirdeki arıcıların dehşet çalışmalarını yorumladılar.

Uludağ üniversitesince yapılacak olan 3. Marmara arıcılık kongresinde sunum yapacak olan arkadaşımızı bu gün hava alanında karşıladıktan sonra hem hasret giderdik, hem bir çok soruyu sorduk , hem de anlatacağı ıslah makalesi hakkında bir seri sohbet ettik, yemek yedik ve ANARTO hakkında konuştuk.

Balıkesire giderken yolcu ettiğimiz Devrim Oskay kardeşimizin yolu ve bahtı açık olsun, başarıdan başarıya koşarken yanında hiç bir zaman dert olmasın diye temenni ediyoruz.

3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

saygıdeğer hocamıza hoşgeldiniz der saygılar sunar işlerinde başarılar dilerim.Hocamız her zaman faydalanabileceğimiz güvenilir bir kaynak ve yanımızdaki üniversite,herzaman araştırmalarını üst seviyede tutmasını tecrübelerini bize aktarmasını bekliyor saygılar sunuyorum.

HB dedi ki...

Bahsettiğiniz kişiyi bir yerden tanıyorum ama.. Neyse Balıkesir'e gitmiş... Belki denk geliriz oralarda...

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Devrimi uzun zamandir gormuyorum. yaklasik 20 sene diyebiliriz. En kisa zamanda gorusmek dilegiyle yalcin hocanin temennilerine katiliyorum.