19 Ekim 2007 Cuma

MURAT DÖNER İSTANBULLU GENÇ, DİNAMİK, ÖRNEK VE AZİMLİ ARICI ARKADAŞIMIZ.

Bahçeköyden Murat DÖNER ne de keyifli bir mola vermiş. Çay ve kahve ile verdiği molada yaptığı çalışmanın keyfini çıkarıyor.

Tüm arıcılar bir gayretli çalışır ilkbaharda, dışardan bakan bu işe uzak olanlar bu adama ne olmuş der valla. En yavaş metabolizmaya sahip arıcılar bile baharda ateş gibi oluyor valla.
Murat kardeşimiz büyüklerinin ve tecrubeli abilerinin verdiği bilgiler ışığında çalıştığı için, bu işte pekte zorlanmıyor doğrusu. Hiç bir işinde zamana yenik kalmıyor. Tez zamanda büyük yol almanın tecrübelere itibar etmeden geçmenin bilincine varmış olan kardeşimizi taktirle karşılıyoruz. İstanbul Bal üreticileri birliğinin Sarıyer temsilcisi olarak çalışmalarına başlamış olan arkadaşımıza başarılarının ve ürününün her dönemde bol olması temennisi ile duacıyız.

Bu genç arkadaşımızda meziyetler bol. Saymakla bbitiremeyeceğimiz bu meziyetler içinde avcılık ayrı bir yer alıyor. Çulluk avı baya bereketli çıkmış.Laf aramızda bende bir hayli zamandır ava çıkamıyorum iş ve güçten. Bu kış nasip olursa takılacağız spor amaçlı ve av gezilerine çıkacağız..Bununla ilgili bir program yaparak avı bahane edip istanbuldaki arıcı arkadaşlar ile buluşma fırsatı yakalayacağız. Şimdiden arkadaşlar hazırlıklara başlasınlar. Sonra eksik evraklarla araziye silahları tüfekleri getirmeyelim.

1 yorum:

Çerkez dedi ki...

hocam hele bi kar yağsın eskişehire domuz avına bekliyorum av bahane görüşürüz biz av yaparız avcı olmıyan arıcılarıda sürekci olmazmı molada arı muhabbeti