10 Nisan 2008 Perşembe

NAMIMIZ SINIR ÖTESİNE KADAR UZANDI. DARISI DİĞER ARICI ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA.

Plakaya dikkat arkadaşlar. Namımız aştı sınır ötesine. Arkadaşlar gelmişler taaaa Dobriçten. Yalçın hoca arısı alıcaz diyorlar başka bişey demiyorlar. Bende kıyamadım verdim. Artık nasıl götürürler nasıl yaparlar bilmiyorum. O bizim işimiz dediler.
İstanbulda kendi annemden ve Başkanımız Fahriye hanımdan başka bir kaç tane daha bayan arıcı tanıyorum. Bayan arıcılar hem çok becerikli oluyor hemde özenli arı bakıyorlar. Bayan arıcıları görünce bende bir arıcı hanım bulsam ne olur demeden kendimi alamıyorum.
Eski kovanlar ile verdiğim arıların kovanlarını geriye istemiyorum. Her nedense eski kovanlardaki arılar daha gelişmiş oluyor. Herhalde havalanma daha mükemmel olduğu içindir.
Alış veriş sonrası memnuniyet her iki tarafın en büyük keyfi olsa gerek. Üreticinin malını değerine satması, alıcının gönül rahatlığı ile malını beğenerek alması kadar mükemmel bir keyif yok.

2 yorum:

Mehmet Gündoğdu dedi ki...

Sayın sezer hocam merak ve arı sevgisi neler yaptırıyor insana sınırları bile aşıyorsun
başarılarınızın devamını diliyorum

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

arının arkasındaki sarı dünya arıcılar tarafından kıymeti bilinir orada yetişen arıyıda görüpte almamak işi bilmemek olur sende arıyı satacak kişiyi iyi biliyorsun hayırlı satışlar bereketli olsun