30 Kasım 2008 Pazar

2008 MUĞLA KONGRESİ

Türkiye de Arıcılık Alanında Yapılmış Olan Gelmiş Geçmiş En Mükemmel Organizasyon.“1. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi”

Muhterem okuyucularım,

25-27 Kasım 2008 tarihleri arasında yapılmış olan bu mükemmel etkinlik Türkiyede ve Dünyada arıcılık camiasında büyük yankılar uyandırdı. Katılımcıların karşılıklı bilgi alışverişlerinin sağlandığı, yeni tanışmaların gerçekleştiği, eksik bilgilerin tamamlandığı, yeniliklerin görüldüğü, arıcıların ve sanayicilerin görüş pencerelerini açmaları gerektiğini vurgulayan, sektörün her kesimine hitap eden mükemmel bir organizasyon olarak bu kongre arıcılık tarihimize altın harfler ile kazınacaktır.



Ülkemiz arıcıları için çok önemli bir şahsiyetin, Prof Dr Muhsin Doğaroğlu hocamızın ulusal ve uluslararası ilişkilerinin ürünü olarak bir çok yerli ve yabancı hocanın davet edildiği bu muhteşem etkinlikte biz katılımcıların göremediği fakat organizasyonun her kesiminde iş gören ve kusursuz gerçekleşmesini sağlayan diğer hocalarımıza, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin ve ekibine, Arıcılık Yüksek Okulu hocalarına ve öğrencilerine de ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz.

Hiç yorum yok: