5 Aralık 2008 Cuma

MUĞLA KONGRESİNDE APİMAYE STANDI




















Devrim Oskayın Amerikadaki hocası.




















İnternette görmüşsünüzdür sırları alınan bir çok çerçeve bir hamlede süzülebiliyor bunun mucidi bu resimdeki bey. Acıklı bir hikayesi var. Yıllar önce hastalanmış ve doktor bal yemesini söylemiş fakat paraları olmadığı için bal alamamışlar bunun üzerine dünyada çok ünlü bir arıcı haline gelmiş.






















Almanyadan bir arıcı daha. Bu bey Türkiye ballarına hayran ve Ülkemizden yurtdışına bal götürmek istiyor. Lakin fiyatların pahalılığından şikayetçi.























İfan Fırat hocamız arı ölümleri ile ilgili bilgileri paylaşıyor.











Dünya arıcılar birliği başkanı polimer
kovanlar ile çok ilgilendi.
Apimaye yerli ve yabancı hocaların ilgi odağı haline geldi
Hocalarla birlikte kovanları inceleyen arıcıların kovanlar üzerindeki tasarımı hayranlıkla inceledikleri ve başarılı bir çalışma olarak nitelendirdikleri büyük bir çalışmanın ürünü olan bu kovanların başarılı olduğunun bir göstergesi.
Stand hiç boş kalmadı üç gün boyunca tanıtma çalışmaları devam etti.









Tüm ayrıntılar detayları ileincelendi ve tam not aldı ürünümüz. Tüm yerli arıcılar bu polimer kovan yerlimi yoksa yurt dışındanmı gelmiş demeden kendilerini alamadılar buda elbette bizim gururumuz. Her köşesinde emeğimizin olduğunu gördüğümüz kovanın özel olarak dizayn edilmiş görünümü ve aparatları arıcının kullanımını kolaylaştıran ve verimi artırıcı unsurların üzerinde toplanmış olması ve arıcının arıcılılığı eziyetle değil keyifle yapmasını sağlayacağı bir hale getirilmiş.














Dünya arıcılarının Fransada Apimondia da Eylül 2009 tarihinde yapılacağı söylenen toplantısında ödül almaya aday Türkiyenin maye polimer kovanlarının yolu açık olsun.












Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar satand ilgi odağı oldu
Tanıtımını benim yapmış olduğum maye polimer kovanların work shop sunusunda çekilişte yapıldı ve 10 adet polimer maye kovanlar çekilişte hediye olarak dağıtıldı.















Hiç yorum yok: