21 Ekim 2009 Çarşamba

KAMPANYA



Kıymetli arıcı arkadaşlarımıza Maye Termo Kovanları deneme fırsatı yaratmak maksadı ile SEZER arıcılık firması olarak bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.


Maye Kovan bedeli 350 TL dir.


Maye Kovan almak isteyen arıcılarımıza bir maske, bir körük, bir eldiven, bir eldemiri, bir fırça, birde polen tuzağı hediye ediyoruz.


Böylece olmazsa olmazlardan olan 6 adet hediyemizi kullanırken bizi hatırlar ve Maye Kovan deneme fırsatını yakalamış olabilirsiniz.

Üstelik Türkiyenin neresinde olursanız olun kargonun ulaşabildiği her yere kargo parası bize ait olmak üzere bu imkanı sunmuş bulunmaktayız.


15 Kasım 2009 tarihine kadar devam edecek olan bu kamyamızda Maye kovanda arıların kış performansını, nem sorunu yaşamayacağınızı, varova mücadelesinde daha etkin bir mücadelede bulunup varova zararından etkilnmeyeceğinizi, arıların erken baharda çok daha güçlü olarak çalışıp daha fazla arı ürünleri üreteceğinizi deneyerek görebileceksiniz.


İmkanlarımız ölçüsünde sunduğumuz kampanyamız ile mühendislik harikası olan maye kovanların Fransa Apimondia kongresinde gören büyük ilgi ve ödüllerinin olması, 2 üniversitece çalışılıp TUBİTAK ile onaylanması ürüne olan mükemmelliyeti anlatmaya kafi gelmez. Ancak deneyenler farkı görebilirler.




Arılarınızı gecekondularda değil, villada yaşatalım. Daha sağlıklı ve daha verimli arılar yetiştirip, arı ürünleri üretelim.


Ürünü hem hobicilerin hem profesyonellerin incelemesini tavsiye ediyorum. Az arı ile daha çok ürün üretmenin keyfini yaşayacağınıza inanıyorum.


Saygı ve selamlarımla.


Yalçın SEZER

Uzman Biyolog


0 212 658 38 80

1 yorum:

PINARHİSARLI BALCI AMCA dedi ki...

BİR ARICI OLARAK KULLANILMASI GEREKİLEN KOVAN BU, BEN ARICI OLARAK BU KOVANI TÜM ARICI ARKADAŞLARA TAVSİYE EDİYORUM ALIN FARKI GÖRÜN ARI VE ANA ÜRETMEKTE SAGLIK VE HİJYEN KONUSUNDA BU KOVANI TARTIŞMAYA BİLE GEREK YOK DENENDİ VE KENDİNİ ISPATLADI ÜRETENLERİ TEBRİK EDERİM
KOLAYGELSİN