26 Aralık 2006 Salı

ARICILIK KİTABIMDA İSTEDİKLERİNİZİ BİLDİRİNKİ ÇORBADA SİZİNDE TUZUNUZ OLSUN

Piyasada bulunan bir çok arıcılık kitabı bizlere genelde aynı bilgileri veriyorlar. Her alanda olduğu gibi isteklere cevap sunacakfarklı bir kitap yok ortada. Sizlerden istediğim bizim olacak kitabımıza biz sahiip çıkalım. Karşılıksız sunduğumuz bilgilerimizin çok daha fazlasını paylaşacağımız kitabımızda bilgiden öte, sunumunun nasıl olması gerektiği konusunda ve diğer isteklerinizi belirtmenizi diliyorum. Sizlere hizmet etmek ve sizlere faydalı olmayı inanın ibadet syıyorum. Halkımızın sağlıklı beslenmesini, toplumun sağlığını, ekonomimizin canlı olmasını ve yok olup giden ürünleri toplayan siz çok değerli arıcıların her istediğinin gerçekleşmesi dileği ile.
Sonsuz başarılar dilerim.
Uzm. Biyolog.Yalçın SEZEr.
yalcinsezer@msn.com

4 yorum:

ADALI dedi ki...

Yalçın hocam ana arı üretimi ve ıslahı ilgili değerli bilgi ve görüşlerinizi kitabınızda yer verirseniz Türkiyedeki insanlar daha da bilinçlenecek ve insanlar bulundukları bölgelere uygun ırkları üretme imkanına kavuşmuş olurlar.

Böylelikle genetik kirliliğin önüne de geçmiş oluruz.

Saygılarımla...

Adsız dedi ki...

Yalcın hocam
yazmakta olduğunuz kitap arıcılığa yeni başlıyanlara mı hitap edecek yoksa arıcılaramı? bugüne kadar okuduğum pekcok kitap arıcılığa başlarken faydalanılacak bilgiler iceriyor belli bir bilgi ve tecrübe edinince o kitaplar yavan kaldı şimdi elime bir kitap aldımmı başından sonuna okuyamıyorum sizin kitabınız biz arıcılara yeni ufuklar acıcağını ümit ediyorum calışmalarınızda başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

Yalçın Hocam.Öncelikle yazmaya başladığınız kitabınız için size başarılar diliyorum.Bizlere faydalı olacağından eminim. "Bilgi paylaşıldığı zaman bilgidir." mantığında olduğunuzdan kuşkum yok.İnanıyorum ki bizlere çok değerli bilgiler vereceksiniz. Daha önce yazılan birsürü kitablarda bulunmayan bir konuyu hatırlatmak istiyorum. Ekmeğini arıcılıkdan ve arı ürünlerinden sağlayan biz arıcılara örgütlenmenin faydalarından hiç bahsedilmedi iyi ve kazançlı bir arcılığın örgütlenme ile mümkün olabileceğini bu konunun faydalarını da anlatırsanız bilgili bir arıcılığın yanında bilinçli bir arıcılığa da ışık tutmuş olursunuz inancındayım. Başarılarının devamını diliyorum.

Adsız dedi ki...

kitap yazan çok insan var ama malesef okuyan az.Kitap yazmak yerine okursanız bilgi edinirsiniz.