9 Eylül 2007 Pazar

ZİYARET

Ankara 11. AGROTEK Tarım fuarından çıkmış İstanbula giderken Çerkeşde bulunan ve hasat yapan abimiz Cemil PİŞKİN ve Hasan TAHTACI abimiz aklımıza düştü yoldan döndük 60 km geriye gidip kendilerini ziyeret ettik. İletişimsizliğin sorunları artıracağını söyleyen Cemil Pişkin
yetiştirici birlikleri ile üretici birliklerinin birlikte çalışmalarının bir zorunluluk olduğunu, bunu arıcılara aktarmak gerektiğini ve bunu hep birlikte yaparsak başarının kaçınılmaz olacağını söyledi. Tüm üreticilerin güçlenmesi dileklerimle.

Cemil PİŞKİN İstanbul Arı yetiştiricileri birliği yönetim kurulu üyesi
Hasan TAHTACI İstanbul Anadolu yakasında arıcılık yapan ve Ana arı üretim sertifikasına sahip abimiz arıcılık konusunda son derece bilgili ve tecrubeli bir abimiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Cemil abinin Çankırı çerkeş deki arılığından görüntüler. Bal sağım çadırı ve şantiyesindeki tertip ve düzen taktire şayandı.
Yoldan gelmiş misafirlerine işlerini güçlerini bırakıp sofra açan, sohbet eden ve arıcı birlikleri ile arıcıların sorunlarını konuşarak alternatif çözümleri üretme çabasına yardımcı olduklarını bildiren abilerimzden ayrılırken saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadık.

Hiç yorum yok: