22 Eylül 2007 Cumartesi

BLOGÇULAR




Ocak 2006 tarihinde arıcılık sitelerini dolaşırken bu alanda ne kadarda zayıf bilgiler bulunduğunu internetten yararlanan kişilerin aslında arıcı iseler daha fazlasını hak ettiklerini düşünmüştüm. Kurulmuş bir kaç site dışında diğerleri çok vasat idi. Hocamız Prof Dr Muhsin Doğaroğlu ve Murat Çakır abilerimizin dışındaki sitelerde hiç de bize faydalı birşey görememenin rahatsızlığını yaşıyordum.

Bende başladım bu güzel siteleri canlandırma adına yazılar yazmaya. Murat abi bizdeki cevheri fark etti anlaşılan haydi gel sana bir blog yapalım dedi. Başladık internet başında bana bir blog yapmaya ve bugün dağ gibi büyüyen bu blog birlikteliği doğdu. Tecrubelerimizi paylaştığımız bu bloglarda bazı yenilikleri, görüşleri , eksisi ve artısı olan uygulamaları tartışma fırsatı bularak çalışmalarımızı bölgemize uygun olacak şekilde yerine getirebiliyoruz.Halil Bilen Ali Türk Yusuf Bey ve daha niceleri. Hepimiz birbirimize kafamız sıkıştığında sorular soruyoruz. birbirimize destek veriyoruz. Hatalalarımızı ve başarılarımızı paylaşıyor ve bundan mutluluk duyuyoruz.Devrim Oskay gibi bir memleket evladının bu alanda dışarıdaki gelişmeleri yakından takip etmesi ve bize hocalık yapması, sektördeki sorunları bilen ve ortadan kaldırmaya canı gönülden hazır bir sivil toplum örgütü yapısı ile canlanmış durumda gözüküyor.Bize bal üreticileri birliğini kurmamız noktasında destekler veren Kadir abimiz bilgilerini esirgemeyen yol gösterici olan tüm arıcı abi ve kardeşlerimizi buradan selamlıyor. Bu alanda parmağını kımıldatan ve bize yol gösterici olan tüm arkadaşlarımıza selam ve hürmetlerimi sunuyorum.

1 yorum:

İSMAİL KOCA dedi ki...

merhaba
herkes pek çok konuda kendince yazı yazıyor.çoğu yazdıkları kirlilik oluşturuyor.kafa karıştırıyor.herkesin bloğ oluşturması değil içi dolu bloğlardan yararlanması,arıcılığını geliştirmesi
arıcılığa katkı çok okunarak olmalı.
hoşcakalın
İsmail Koca