2 Kasım 2007 Cuma

ANARTO VE DİĞERLERİ

ANARTO ekibini Kongrelerde ve fuarlarda görmek artık alışılagelmiş bir olay ve mükemmel bir çaba. Birinin gördüğünü diğeri farklı yorumlayan ve böylece akıl akıldan üstündür mantığı ile bilgi birikimlerini bu tür kongre fuar ve seminerlere gelemeyenlere bloglar sayesinde ulaştıran arkadaşlarımdaki fedakar çabayı görüyorsunuz. İl dışından gelen bir çok arkadaşımız yorgunluk kendilerini zorlamasına karşın bir arada bulunmanın mutluluğu içerisinde idiler. Çünkü birinci ağızlardan bir çok bilgiyi duymak ve öğrenmek mümkün olmuş idi.

ANARTO ekibi bu kongrede damgasını vuran bir topluluk. Tüm arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı ben teşekkürü kendimde bir borç biliyorum. Kongrenin son gününde kimse oradan ayrılmak istemezken topluluğa yeni adayların katılmasına yardımcı olan Halil Bilenin blog kurma çalışmalarında geçerli tekniği açıklaması da taktir edilecek gayretli bir çalışmanın göstergesi idi.


Bu ekip başka ekip. ANARTO
Bildiriler, sunumlar herkesçe dinlendi, izlendi ve beğeni ile karşılandı.

Murat Çakır belkide internette site kurmasa idi bu gün bu dostlukların hiçbirisi olmayacaktı.
Eskişehir; Bilecik ve Balıkesirde orada idi.

ANARTO üyeleri Bebze Bal üreticileri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ali Türk ve Oktay Erdem
Tekirdağdan gelen bir arıcı Ali Bey.


Bordo salon ve beyaz salon istayan istediği sunumda yer aldı.
Proftan, doçente, imamdan, birlik başkanlarına, bir arısı olandan 1000 arısı olana ve hatta hiç arısı olmayan yeni başlayacaklara kadar herkes ama arı sevdalılarının hepsi orada idi. Ortak dil arı dili.

Sektörde ne kadar çok sorun var ne kadar çok sorun çözmeye gayret gösteren insan var burada onları görmek mümkün.

Yorgunluk olsada bu kongredeki bilgilerin diğer arıcı arkadaşlara iletilmesinde kendilerini adeta görevli sayan ANARTO ekibi her konuşmayı çok dikkatli dinlediler.

Hiç yorum yok: