2 Kasım 2007 Cuma

GELENLER GELMEYENLER

Sektörümüz sahipsiz diyenlere biz varız. Sen kimsin diyenlere gel sende katıl buyur sende yap diyoruz ortada kimse yok. Diyeceğim sektörümüze zarar verenlerde olmak üzere herkes bir şeyler yapma peşinde. Kimse vatan hainliği peşinde değil herkes ekmek peşinde ve çalışma peşinde. Arkadaşlar çabalayanlara destek verelim eksikleri giderme ve yapılan yanlışları düzeltme noktasında yapıcı eleştirilerde bulunurken çorbada tuzum olsun mantığı ile hareket ederek herkesin başarılı bir üreticilik anlayışı içinde çalışmaya gayret edelim.

Üyelerimize ve sektörde bu iş ile uğraşan tüm arıcı arkadaşlarımıza bu tür etkinliklerde yer almaya hazır olmaları gerektiğini duyurmak istiyorum. Yoksa bal fiyatlarından ve yapılan uygulamalardaki noksanlıkları konuşmaktan kendilerini alamayacaklar.

Sadece üreticide değil bu sektörde yer alan ve yer almak isteyen herkesin zaman bulmaya mecburiyeti var. Serzenişlere neden olan en büyük etkenlerden bir tanesi de isteklerimizi bilmeyen ama bizi müdafaa eden insanlar olmadığı için arıcıların ihtiyaçlarını ve sorunlarını dile getirenlerin tavukçular olmasıdır.

Hiç yorum yok: