20 Ocak 2008 Pazar

PROF. MUHSİN DOĞAROĞLU ÇORLUDA SEMİNER VERDİ.

Sayın hocam bu ülkenin arıcılık için çok önemli bir şahsiyeti.
Gelenler salonu dolu tıklım doldurdular.
Çorlu Ziraat Odasının Gayretli çalışmaları İlçe Tarım Müdürlüğü Elemenlarının gayretli çalışmaları bu mükemmel organizayonu ortaya çıkardı.
Hocam anlattıkça anlattı özlemişim üniversite yıllarımı, alanında uzmanları dinlemek ayrı bir zevk, hocamı ilk defa dinlemenin mutluluğunu yaşadım. Alçak gönüllü, bizden bir büyüğümüz, ellerini öpmek istediğim hocamızın ömür boyu sağlıklı mutlu ve güleç yüzünün solmaması temennisi ile.
Plaketler, teşekkürler, en ileri modernize bilgiler bu tür seminerlerde ve fuarlarda bulunabiliyor. Çok gezenmi çok okuyanmı denir. Ne de doğru denmiş. Hocamın kitaplarını okumak başka bir ayrıcalık, kendini dinlemek daha büyük bir ayrıcalık.




En arkadaki iki kişi Çorlu İlçe Tarım Müdürlüğü elemanları. Bu ikili bu mükemmel organizasyonun kurucuları. Kendilerini gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Benim gibi bir çok dinleyicinin bilgilerinin tazelenmesine ve yeni bilgiler kazanmasına yardımcı oldular.
Tekirdağ da Islah kanununa göre kurulmuş olan arı yetiştiricileri birliği başkanı (ortada) ve ziraat odası başkanı en solda ve en solda ziraat odası yönetim kurulu üyelerinden ahmet bey yemek sırasındalar.

Yemek sırasında da derse devam ettik. Arının kendisi çok küçük ama ne e büyük işler yapıyor. İnsanları nasılda bu kadar kendinden bahsettiriyor.

Hiç yorum yok: