14 Mart 2008 Cuma

SİLİVRİDE DEĞİRMENKÖYDE AÇILAN ARICILIK KURSUNU ZİYARETE GİTTİK


Silivrideki arıcılar çok şanslılar. Arıcılık bölümünde arıdan anlayan bir ziraat mühendisi arkadaşımız Hakan bey görevli.
Hakan bey görsel eğitimi ve anlatım tarzı ile arıcılık bilgilerinin tümünü hiç bir eksiklik kalmaksızın anlatıyor. Kendisine arıcılar adına teşekkür ediyoruz.

Yaklaşık 30 kişi kadar kursiyer olan kursta her arıcılık kursunda olduğu gibi herkes soluksuz dersi dinliyor idi.


İstanbul Bal Üreticileri Birliğinin tanıtımını yapan Yalçın Sezer de kurstaki bilgilere ek olarak bakanlığın, sanayicilerin, üreticilerin dikkat etmesi gereken noktalar üzeribde bilgi akışını sağlamaya çalıştı. Arıcılık ve bal üretiminin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Hakan bey Ar- Ge çalışmaları içinde olan Maye Ergomik Termo Kovanları eğitimleri süresince görsel olarak anlatımları esnasında kullanıyor iken.

1 yorum:

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

kursta tanıtım yaptıgın kovanlar satışa sunuldumu plastik kovan bir sefer al yillarca kullan. sonra kışın ortasında bile arıçok rahat ve saglıklı idi böyle bir çalışma yapan inanın arıcılık çamiasına çok büyük ilerleme saglamış olaçak , vatanını seven iş adamı dediğin böyle hayırlı ve faydalı yatırım yapar, onu tebrik eder arıcılık camiası adına teşekkürü borc bilirim
HAYIRLI CALIŞMALAR DİLERİM