26 Ekim 2007 Cuma

AZİMLİ ARICILARIMIZ VAR

ANARTO ekibi içinde Oktay bey göreceksiniz ki bir gün gelecek hepimizi geçecek. Böylesi azimli bir o kadarda bilimsel yaklaşımlarla bu işe gönül vermiş olanların gün gelipde bu işi profesyonmelce yapanları geçtiklerine hep şahit oluytoruz. Başarı merak ve azimin birleşmesi ile ortaya çıkıyor. Azim ve merakımızım hiçbir zaman tükenmemesi en büyük dileğimiz.
Alman bilim adamı ismini inşallah yanlış yazmıyorumdur Stefhan Fuckch Amanyada ve Fransada yapılan ıslah çalışmalarından bahsetti. Zaten bu kongrede genel olarak ıslah ve varova üzerine olan çalışmalar aktarılmaya çalışıldı.
Güner Kayral İstanbul Bal Üreicileri Birliği Fuarlardan sorumlşu oolan görevlimiz bu kongrede birliğimizin faaliyelerini ve çalışmalarını diğer bölgelerden gelen üreticiler ile buluşarak aktarmaya çalıştı. Güner abimize çalışmalarından dolayı minnettar olduğumuzu bildirir ve gayretli çalışmalarının devamını dileriz.

3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Hocam insanın en iyi yaptığı iş kendi uzmanlık alanı ve bilerek yaptığı iştir.Eleştiri yapmak çok kolay yerine koymak çok önemli bizler her zaman araştıranın bulanın fedakarlık yapanın yanında olmak zorundayız.Amacımız camı kırmak değil korumak olmalı bilime ilime kapalı olmak kime ne kazandırmışki.herkimse yarışta önde gideni takip ediyor geride kalanla kimse muhatap olmuyor.En içten sevgi ve saygılarımla işlerinde başarılar diliyorum.

muratakın dedi ki...

Sayın Yalçın Sezer:
cumartesi günü cnr deki fuara gelmek istiyorum ama davetiyem yok nasıl bulabiliriz.

Yalçın Sezer dedi ki...

Merhaba size ben davetiye verebilirim. Kart vizitte getirmeyi unutmayın



Nereden katılacaksınız. Siz İstanbuldamısınız.



Ben cumartesi günü amasyaya seminer vermeye gideceğim. Bu yüzden standdaki arkadaşa haber vereyim onu ararsınız o size davetiyeyi kapıya getirir.



Yalçın SEZER

0 532 286 96 23